1. Home
  2. /
  3. Competențe
  4. /
  5. Certificari

Certificari

Certificări tehnice

TopTech, ca unul dintre cei mai importanți integratori regionali, se distinge prin deținerea unor certificări tehnice semnificative care atestă competența și angajamentul său față de excelență în domeniul IT. Printre certificările tehnice importante ale companiei TopTech, se numără:

HP Amplify Membership Certificate

HP Return and Recycling Partner

Gold Supplies Partner

Gold Imaging and Printing Partner

Silver Personal Systems Partner

Managed Print Specialist

Services Specialist

Silver HPE Partner Ready Solution Provider

Silver Partner / Solution Provider

ESD Certification

Foundation 2008 Portables

LCA CERTIFICATION 2009,2010

Associate Server Certification V10.0

Licensing Overview Assessment

Midmarket Solutions Provider

Network Sales and Marketing Competency Assessment for Virtualization

Select Certified Partner

Premium Partner

Advanced Solution Selling

Color Expert

Expert Academy Winner

Color Calibration

MFP Professional

Certified Engineer For Network Products

Fleet Management Portal Overview

Fleet Management Portal Interactive Demonstration and Exercise

Introduction to MPS Business Intelligence

Managed Print Services: Market, Xerox Offer & Process

GLS157 MPS – ADIM Methodology

GLS158 – MPS – ADIM Methodology Tools

CompleteView Pro Overview

Xerox CompleteView Pro: Tools and Services Enhancements Overview

Barcode Label Printer Repair Professional Certification SRREP-RP-001

Zebra Printer Repair-Label ZT411/ZT421-English

Silver Partner

Certified Technical Professional

Certificări companie

Certificat Cod NATO agent economic – NCAGE 1HL6L

Emis de Biroul Naţional de Codificare pentru a fi utilizat în cadrul Sistemului de Codificare NATO. Pentru a putea încheia un contract de achiziţii cu Ministerul Apărării Naţionale, orice furnizor trebuie să obţină în prealabil codul de agent economic atribuit de Biroul Naţional de Codificare. TopTech deține această certificare din anul 2021.

Certificări ISO

Certificările ISO 9001, ISO 27001, ISO 14001 și ISO 45001 devin elemente cheie în universul TopTech. Aceste standarde internaționale se traduc în angajamentul nostru constant pentru excelență și performanță în domeniul integrării IT. Iată cum aceste certificări se reflectă în operațiunile noastre:

ISO 9001 – Managementul Calității la TopTech

Certificarea ISO 9001 simbolizează devotamentul nostru pentru calitatea excepțională în procesele de integrare IT. Prin implementarea acestui standard, garantăm clienților noștri soluții IT superioare și o experiență de neegalat.

ISO 27001 – Securitatea Informațiilor în Strategia TopTech

În cadrul TopTech, ISO 27001 reprezintă pilonul central al securității informațiilor. Certificarea atestă angajamentul nostru pentru protejarea datelor și a confidențialității clienților, construind astfel un mediu de lucru digital sigur și încrezător.

ISO 14001 – Managementul Mediului în Practicile TopTech

Pentru TopTech, ISO 14001 este îndrumătorul nostru pentru gestionarea responsabilă a impactului asupra mediului. Certificarea confirmă că tehnologia noastră se împletește armonios cu preocupările ecologice, aducând contribuții semnificative la sustenabilitate.

ISO 45001 – Sănătate și Securitatea Ocupațională în Echipa TopTech

În cadrul echipei TopTech, ISO 45001 reprezintă fundamentul pentru asigurarea sănătății și securității angajaților. Certificarea reflectă angajamentul nostru ferm pentru un mediu de lucru sigur și sănătos, prioritar în realizarea proiectelor de integrare IT complexe.

Previous slide
Next slide

Aceste certificări nu reprezintă doar recunoaștere la nivel internațional, ci reprezintă standarde de excelență sub umbrela cărora TopTech își onorează angajamentul de a furniza soluții IT de vârf. Ele constituie garanții solide pentru partenerii noștri, asigurându-i că tehnologia noastră beneficiază de procese riguroase de calitate, securitate informațională de înaltă clasă, responsabilitate pentru mediu și atenție constantă acordată bunăstării echipei noastre.

Servicii

Soluții și servicii de gestionare a printării (MPS)

Servicii de audit IT și consultanță specializate

Gamă diversificată de servicii IT

Servicii de management de proiect în industria IT

Autorizații

TopTech deține Licența 6868/T/2023 pentru proiectarea, instalarea, modificarea sau întreținerea componentelor sau sistemelor de alarmare împotriva efracției

Prin prezenta licență, acordată în conformitate cu prevederile legale în vigoare și în baza autorității conferite de autoritățile competente, se permite desfășurarea activităților de proiectare, instalare, modificare și întreținere a componentelor sau sistemelor de alarmare împotriva efracției, conform standardelor și normelor specifice domeniului.

Fă primul pas spre o afacere mai eficientă.
Află cum!

TOP TECH acționează ca partener cheie, oferind atât soluții IT de calitate, cât și consultanță strategică pentru a asigura reușita deplină a proiectelor, de la concept până la implementare. Rolul nostru consultativ nu se oprește aici, ci se extinde și către suportul continuu, managementul eficient și optimizarea pe termen lung.

TOP TECH este cel mai important integrator regional de soluții IT din România, parte din Bittnet Group, pilonul de Infrastructură Digitală.

Switch to:
TOP TECH

Bulevardul 22 Decembrie 228, Deva 330161

PROGRAM DE LUCRU
Luni – Vineri: 9.00 – 18.00