Home»Compania»De ce TopTech

De ce TopTech

TopTech este cel mai important integrator regional de soluții IT din România și face parte din Bittnet Group, pilonul de Cloud & Infrastructure. Misiunea principală a TopTech este să sprijine mediul antreprenorial din regiunea Transilvania prin furnizarea de de soluții IT (printing, hardware, suport, network, infrastructură tech, soluții video conferință, remote work, soluții digitalizare).

Prin activitatea desfășurată în cei 30 de ani de experiență și prin competențele acumulate, certificate și recompensate cu peste 50 de premii de excelență, atât la nivel național cât și internațional, dar și prin pregătirea întregii echipe, TopTech a devenit unul din cei mai importanți furnizori pentru companiile care doresc să opteze pentru îmbunătățirea proceselor IT și digitalizarea afacerii.

Am investit in oameni si astazi TopTech are peste 90 de specialisti pregatiti sa raspunda oricarei provocari din domeniul IT&C, capabili sa asigure suport si asistenta tehnica specializata. Este una dintre cele mai mari si importante companii care activeaza in acest domeniu in partea de centru si vest a tarii si suntem prezenti cu sedii si specialisti in Deva, Sibiu, Timisoara, Cluj Napoca, Alba Iulia, Medias, Brasov si Sfantu Gheorghe.

De ce TopTech

Ne bucuram de aprecierea partenerilor de business si suntem onorati sa fim pozitionati pe locul 1 in Romania la categoria "Firme specializate in domeniul repararii calculatoarelor si echipamentelor periferice ". Suntem responsabili fata de comunitatile si autoritatile locale si am devenit cel mai mare contribuabil din judetul Hunedoara dintre firmele specializate din domeniul IT&C.

  • Suntem specialisti in lucrari de retele de calculatoare –realizam lucrari de networking cat5, cat6, cat7, fibra optica, avem realizate retele de zeci de km, inclusiv cu server room, etc. 
  • Realizam sali de conferinta, sali de training, sali multimedia, sali de sedinta. 
  • Va putem oferi solutii de afisaj public, avertizare si sonorizare interactive, Digital Signage 
  • Implementam solutii multimedia cu infokiosk-uri 
  • Compania noastra este recunoscuta pentru servicii de printing in zona de centru si vest a tarii.

In functie de tipul de contract agreat la achizitionarea unui echipament, clientii firmei pot beneficia de urmatoarele servicii si avantaje: consultanta, auditarea dotarilor si procedurilor de lucru curente in vederea optimizarii fluxului informational si de documente si prezentarea de solutii bazate pe tehnologii de ultima ora cu un cost total de exploatare redus. Se ofera cele mai bune solutii de finantare in functie de necesitatile si disponibilitatile beneficiarului.

De ce TopTech

TopTech asigura interventii rapide si prezenta unui inginer de service la sediul beneficiarului in 2-4 ore de la momentul sesizarii si echipamente de back-up.

Livram echipamente, consumabile si asiguram asistenta pentru echipamente pentru coduri de bare, imprimante si scannere.

Suntem autorizati  sa instalam sisteme de securitate si supraveghere video si asiguram asistenta tehnica si service.

In domeniul calculatoarelor si serverelor va putem asigura cele mai bune preturi si livrare prompta. La fel va putem oferta, in functie de solicitari, la cele mai bune preturi - multifunctionale, imprimante, plottere, alte periferice, componente , accesorii calculatoare.

Deasemenea TopTech ofera consumabile originale la preturi foarte bune, pe care le livram prompt si rapid, si pentru acest motiv suntem furnizorul principal de consumabile pentru majoritatea companiilor importante din zona.

Odata cu preturile competitive, TopTech va ofera termene de livrare scurte si prompte, suport si asistenta tehnica de calitate si mai ales rapida, precum si o prezenta constanta atunci cand aveti nevoie de noi.