1. Home
  2. /
  3. Despre Noi

Despre Noi

TOP TECH este cel mai important integrator regional de soluții IT din România, parte din Bittnet Group, pilonul de Infrastructură Digitală.

Prin activitatea desfășurată în cei peste 30 de ani de experiență și prin competențele acumulate, certificate și recompensate cu peste 50 de premii de excelență, atât la nivel național cât și internațional, dar și prin pregătirea întregii echipe, TOP TECH a devenit unul din cei mai importanți furnizori pentru companiile care doresc să opteze pentru îmbunătățirea proceselor IT și digitalizarea afacerii.

Avem parteneriate solide cu cei mai importanți producători din domeniul IT, ceea ce ne permite să oferim soluții tehnologice la cele mai înalte standarde, cu suport direct de la producători și asistență tehnică garantată.

Suntem una dintre cele mai importante companii care activează în domeniul integrării soluțiilor IT în centrul și vestul României, cu prezență în Deva, Sibiu, Timișoara, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Mediaș, Brasov, Sf. Gheorghe și București.

Fă primul pas spre o afacere mai eficientă.
Află cum!

TOP TECH acționează ca partener cheie, oferind atât soluții IT de calitate, cât și consultanță strategică pentru a asigura reușita deplină a proiectelor, de la concept până la implementare. Rolul nostru consultativ nu se oprește aici, ci se extinde și către suportul continuu, managementul eficient și optimizarea pe termen lung.

TOP TECH este cel mai important integrator regional de soluții IT din România, parte din Bittnet Group, pilonul de Infrastructură Digitală.

Switch to:
TOP TECH

Bulevardul 22 Decembrie 228, Deva 330161

PROGRAM DE LUCRU
Luni – Vineri: 9.00 – 18.00