Home»Servicii»Devirusare/recuperare date

Devirusare/recuperare date

TopTech executa cu maxim profesionalism lucrari de devirusare (devirusare laptop, devirusare calculator personal, devirusare stick, etc) in urma infectarii cu virusi informatici (worm, trojan, adware, spyware, s.a.), precum si lucrari de recuperare date.
Devirusare/recuperare date

Situatia de a nu mai putea accesa date de pe diverse medii de stocare poate deveni un cosmar, chiar daca sunt amintiri cu o valoare sentimentala sau informatii vitale pentru buna functionare a unei organizatii. Acest lucru se poate intampla atunci cand:

  • Mediul de stocare a fost virusat
  • Mediul de stocare a suferit o defectiune fizica
  • Au avut loc stergeri / formatari accidentale

Devirusari

Virusii informatici ajung sa infesteze un computer prin prin metode diverse: e-mail, sub masca unor programe, fisiere executabile, sau prin simpla conectare a unui stick la PC. Simptomele unui calculator virusat sunt:
- calculatorul merge mult mai incet
- la deschiderea browserului de internet, esti directionat pe alte pagini, sau se deschid automat ferestre cu reclame
Virusii informatici fac imposibila accesarea anumitor fisiere, documente, sau cu ajutorul unei conexiuni la internet, faciliteaza furtul de date personale.
Exista o multime de tipuri de virusi informatici (worm, trojan, adware, spyware, rootkit, etc.) si fiecare tip de infectare necesita un tip de interventie, de aceea e necesar sa apelati la specialisti. Departamentul de service Toptech, cu peste 25 de ani de experienta in service IT, asigura interventii rapide si eficiente prin actiuni de devirusare cu solutii antivirus profesionale.

Recuperare date

Specialistii TopTech executa recuperarea datelor de pe diverse medii de stocare: HDD, HDD extern, SSD, Stick USB, Card SD/micro SD, etc.
Prima etapa:  diagnoza  tipului de defectiune si evaluarea datelor care trebuie  recuperate
A doua etapa: recuperarea datelor
A treia etapa: returnarea datelor recuperate

TopTech va asigura de maxima confidentialitate a datelor dumneavoastra.

Va oferim servicii si solutii de devirusare si recuperare date atat la sediul nostru cat si la sediul clientului (la cerere).