1. Home
  2. /
  3. Evenimente
  4. /
  5. Transilvania IT Forum

Transilvania IT Forum

Explorați inovația și tehnologia de vârf la Transilvania IT Forum!

Transilvania IT Forum este un eveniment de referință organizat anual de TOP TECH, dedicat sprijinirii mediului antreprenorial prin soluții IT de business și implementări în domeniile infrastructurii și printării. De la lansarea sa în anul 2014, Transilvania IT Forum a fost un catalizator pentru creșterea și dezvoltarea sectorului IT, atrăgând profesioniști din domeniul IT și manageri de companii din sectoarele privat și public.

Cu o comunitate în continuă expansiune, Transilvania IT Forum oferă o platformă vibrantă pentru schimbul de idei, experiențe și soluții inovatoare. Aici, participanții au oportunitatea de a se conecta cu lideri de opinie, de a explora cele mai recente tendințe tehnologice și de a colabora pentru a aduce inovația la niveluri fără precedent.

TOP TECH, gazda evenimentului, s-a impus ca un lider în domeniul tehnologiei, atrăgând companii de renume din regiunea centru-vest a țării și parteneri de tehnologie cu experiență vastă. De la integrarea TOP TECH în grupul Bittnet, în anul 2022, Transilvania IT Forum a devenit parte a unei rețele extinse de expertiză tehnologică, deschizând noi oportunități de colaborare în domenii precum cybersecurity, managed services și ERP.

Cu o structură dinamică, evenimentul cuprinde și subevenimente specializate, precum Educational IT Forum și Administration IT Forum, oferind astfel participanților acces la informații și dezbateri relevante pentru domeniul lor specific.

Vă invităm să vă alăturați nouă la Transilvania IT Forum, unde cunoștințele se întâlnesc cu inovația și unde viitorul tehnologic prinde viață!

FORUM

Fă primul pas spre o afacere mai eficientă.
Află cum!

TOP TECH acționează ca partener cheie, oferind atât soluții IT de calitate, cât și consultanță strategică pentru a asigura reușita deplină a proiectelor, de la concept până la implementare. Rolul nostru consultativ nu se oprește aici, ci se extinde și către suportul continuu, managementul eficient și optimizarea pe termen lung.

TOP TECH este cel mai important integrator regional de soluții IT din România, parte din Bittnet Group, pilonul de Infrastructură Digitală.

Switch to:
TOP TECH

Bulevardul 22 Decembrie 228, Deva 330161

PROGRAM DE LUCRU
Luni – Vineri: 9.00 – 18.00