1. Home
  2. /
  3. Expertiză
  4. /
  5. Security

Security

Solutii Cyber Security

Bine ați venit în lumea securității cibernetice de încredere oferită de Top Tech. Suntem angajați în furnizarea de soluții inovatoare pentru combaterea amenințărilor cibernetice în evoluție constantă. Cu tehnologii de vârf și expertiză umană, ne angajăm să protejăm datele și operațiunile organizației dvs. împotriva atacurilor de ransomware, malware și multe altele. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea organizației, Top Tech este partenerul de încredere pentru un viitor digital sigur și protejat.

Protecție Avansată împotriva Amenințărilor Cibernetice.

Echipa noastră vă oferă soluții performante de securitate cibernetică, inclusiv software antivirus și antimalware de ultimă generație, pentru a vă proteja împotriva celor mai recente amenințări digitale.

Securitatea Rețelei și a Dispozitivelor.

Implementăm firewall-uri personalizate și soluții de monitorizare și detectare a intruziunilor pentru a vă asigura că rețelele și dispozitivele dumneavoastră sunt protejate împotriva accesului neautorizat și a atacurilor cibernetice.

Gestionarea Securității.

Oferim servicii complete de gestionare a securității, inclusiv monitorizare și răspuns la incidente, pentru ca infrastructura dumneavoastră IT să rămână protejată și actualizată în fața amenințărilor cibernetice în continuă evoluție.

Endpoint Protection.

Protejăm dispozitivele finale ale organizației, inclusiv computerele și dispozitivele mobile, împotriva atacurilor cibernetice și a pierderii datelor prin soluții de securitate endpoint avansate.

Securitatea Datelor.

Implementăm soluții de securitate pentru protejarea datelor sensibile și a confidențialității informațiilor, asigurându-ne că datele dvs. sunt protejate împotriva accesului neautorizat și a pierderii.

Microsoft 365 Security.

Oferim soluții de securitate personalizate pentru mediul Microsoft 365, protejând datele și comunicările dumneavoastră din aplicațiile Office și Outlook împotriva amenințărilor cibernetice.

Consultanță în Securitatea Cloud.

Echipa noastră de consultanți vă poate ajuta să vă protejați datele și aplicațiile găzduite în medii cloud, oferindu-vă expertiză și soluții personalizate pentru ca infrastructura cloud a companiei dumneavoastră să respecte cele mai înalte standarde de securitate.

Servicii de Testare și Evaluare a Vulnerabilităților.

Identificăm și remediem vulnerabilitățile din infrastructura IT prin intermediul testelor de penetrare și a evaluării vulnerabilităților, ajutându-vă să reduceți riscul de expunere la atacuri cibernetice.

Contact

TOP TECH oferă o gamă completă de soluții integrate de securitate fizică, proiectate pentru a asigura protecția și siguranța spațiilor comerciale, rezidențiale sau industriale. Cu o experiență vastă în domeniu, ne angajăm să furnizăm cele mai avansate tehnologii și servicii personalizate pentru a satisface nevoile și cerințele specifice ale clienților noștri.

Sisteme supraveghere video

Sistemele noastre avansate de supraveghere video sunt concepute pentru a oferi monitorizare continuă și în timp real a activităților desfășurate în interiorul și în jurul spațiilor protejate. Folosind camere de înaltă definiție și tehnologii de stocare și analiză a datelor, clienții noștri beneficiază de o soluție eficientă și fiabilă pentru prevenirea și detectarea incidentelor de securitate.

Sisteme control acces

Cu soluțiile noastre avansate de control acces, clienții pot gestiona eficient și securizat accesul în clădiri, facilitând identificarea și autorizarea persoanelor care doresc să intre în anumite zone. Folosind tehnologii avansate precum cititoare biometrice sau carduri de acces, asigurăm o securitate maximă și o experiență fluidă pentru utilizatori.

Sisteme antiincendiu

Siguranța împotriva incendiilor este o prioritate deosebită pentru noi. Prin intermediul soluțiilor noastre antiincendiu, ne asigurăm că clienții noștri sunt protejați împotriva riscului de incendiu și că resursele lor valoroase sunt păstrate în condiții optime. De la sisteme automate de detectare a incendiilor până la echipamente de stingere avansate, oferim o protecție completă împotriva acestui pericol.

Sisteme protecție perimetrală

Pentru a preveni intruziunile și pentru a proteja perimetrul spațiilor protejate, oferim soluții de protecție perimetrală inteligente și eficiente. Utilizând tehnologii precum senzori de mișcare, detectoare de vibrații și sisteme de gard electric, asigurăm o barieră de securitate robustă și adaptabilă la diversele cerințe ale clienților noștri.

Protejează-ți Afacerea Acum!

Fă primul pas spre o afacere mai eficientă.
Află cum!

TOP TECH acționează ca partener cheie, oferind atât soluții IT de calitate, cât și consultanță strategică pentru a asigura reușita deplină a proiectelor, de la concept până la implementare. Rolul nostru consultativ nu se oprește aici, ci se extinde și către suportul continuu, managementul eficient și optimizarea pe termen lung.

TOP TECH este cel mai important integrator regional de soluții IT din România, parte din Bittnet Group, pilonul de Infrastructură Digitală.

Switch to:
TOP TECH

Bulevardul 22 Decembrie 228, Deva 330161

PROGRAM DE LUCRU
Luni – Vineri: 9.00 – 18.00