1. Home
  2. /
  3. Servicii
  4. /
  5. Managed Print Services (MPS)

Managed Print Services (MPS)

Managed Print Services

TOP TECH furnizează soluții și servicii de gestionare a printării (MPS), oferindu-vă posibilitatea de a vă focaliza asupra activităților esențiale ale afacerii dumneavoastră. Cu expertiza noastră în domeniu, vă oferim o abordare integrată pentru eficientizarea și optimizarea procesului de printare. Astfel, cu ajutorul soluțiilor noastre, vă oferim oportunitatea de a maximiza eficiența, minimizând în același timp costurile și riscurile legate de operațiunile de imprimare.

Cu TOP TECH, aveți acces la o gamă largă de echipamente de la A4 până la A0, adaptate pentru a satisface toate cerințele de printare. Indiferent dacă aveți nevoie de imprimare monocromă sau color, de imprimare în format mare sau mic, avem soluția perfectă pentru dvs. Echipamentele noastre sunt de înaltă calitate, fiabile și eficiente din punct de vedere energetic, ajutându-vă să economisiți timp și bani.

În cadrul serviciilor noastre Managed Print Services (MPS), vă oferim și soluții software avansate, care vă permit să gestionați eficient fluxurile de lucru de printare. Cu ajutorul software-ului nostru, puteți controla și monitoriza întreaga activitate de printare, optimizând consumul de resurse și reducând costurile. Indiferent de dimensiunea afacerii, avem soluții software scalabile și personalizabile adaptate cerințelor dvs.

La TOP TECH, suntem dedicați protejării mediului înconjurător. Prin intermediul programelor de reciclare și gestionare a deșeurilor, furnizate de partenerii nostri ne asigurăm că echipamentele de printare sunt eliminate în mod responsabil și că materialele reciclabile sunt recuperate în mod eficient. Astfel, nu numai că ne aducem aportul la protejarea mediului, dar vă ajutăm și pe dvs. să respectați standardele de mediu și să reduceți amprenta de carbon a afacerii dumneavoastră.

Ne străduim să oferim soluții care să fie nu numai eficiente din punct de vedere al costurilor, ci și din punct de vedere energetic. Echipamentele furnizate sunt proiectate să funcționeze în modul cel mai eficient posibil, reducând consumul de energie și contribuind la diminuarea impactului asupra mediului. Cu TOP TECH, aveți încredere că echipamentele dvs. de printare funcționează cu eficiență energetică maximă, ajutându-vă să economisiți bani și să protejați mediul.

Descoperă cum te pot ajuta serviciile noastre de tipărire gestionată să economisești timp și bani. Vorbește cu un expert TOP TECH!

Fă primul pas spre o afacere mai eficientă.
Află cum!

TOP TECH acționează ca partener cheie, oferind atât soluții IT de calitate, cât și consultanță strategică pentru a asigura reușita deplină a proiectelor, de la concept până la implementare. Rolul nostru consultativ nu se oprește aici, ci se extinde și către suportul continuu, managementul eficient și optimizarea pe termen lung.

TOP TECH este cel mai important integrator regional de soluții IT din România, parte din Bittnet Group, pilonul de Infrastructură Digitală.

Switch to:
TOP TECH

Bulevardul 22 Decembrie 228, Deva 330161

PROGRAM DE LUCRU
Luni – Vineri: 9.00 – 18.00