Home»Blog»TopTech și Fabrica de Consultanță - Parteneriat pentru programul PNRR dedicat digitalizării IMM-urilor

TopTech și Fabrica de Consultanță - Parteneriat pentru programul PNRR dedicat digitalizării IMM-urilor

TopTech și Fabrica de Consultanță - Parteneriat pentru programul PNRR dedicat digitalizării IMM-urilor

În ultimii ani companiile sunt tot mai preocupate de importanța digitalizării afacerilor, întrucât aceasta are efecte extraordinare asupra oricărui tip de business.

Trăim într-un mediu economic competitiv, în continuă schimbare și este necesar să ne dorim să eficientizăm procesele care ne ajută să ne dezvoltăm afacerile.

Digitalizarea joacă un rol important când vorbim de creșterea productivității angajaților, eficiența operațională, crearea de noi oportunități de business și atragerea unor clienți noi.

Conform studiilor recente, 82% din IMM-urile din România cred că digitalizarea afacerii este importantă, dar doar un numar redus dintre ele au acționat în această direcție. Lipsa fondurilor necesare este principalul motiv pentru care companiile nu investesc în eficientizarea afacerilor.

Prin programul PNRR dedicat digitalizării IMM-urilor, s-a creat posibilitatea de a rezolva acest impediment și companiile pot accesa granturi cu valoare între 20.000 și 100.000 de euro. Proiectele se pot depune în perioada 15 februarie  – 30 Iunie 2023

TopTech, unul din cei mai importanți integratori de soluții IT din Transilvania, cu o experiență de peste 30 de ani pe piața IT din România, vine in sprijinul companiilor care doresc să se alăture programului de digitalizare cu soluții de business customizate.

Incepând cu anul 2022, TopTech face parte din Bittnet Group, Divizia Tehnologie – prima companie IT listata la bursa și oferă  întreaga gamă de soluții integrate IT, cu focus pe infrastructură, soluții de networking, sisteme integrate de securitate, Managed Printing Services (MPS), Digital Signage, soluții și infrastructură pentru videoconferință, soluții digitalizare & modern work place, cloud, soluții auto ID și barcode, componente hardware, echipamente profesionale pentru producție, software, audit IT, mentenanță echipamente, servicii IT personalizate.

Parteneriatele puternice cu cei mai importanți producatori în domeniu si expertiza în implementarea proiectelor IT de anvergură la nivel național sunt doar câteva din beneficiile pe care TopTech le poate oferi companiilor în procesul de digitalizare.

Un alt beneficiu pe care îl oferim clienților noștri este consultanța oferită în accesarea granturilor prin intermediul parteneriatului pe care-l avem cu Fabrica de Consultanță,  companie cu peste 16 ani de experiență în accesarea fondurilor nerambursabile europene și guvernamentale. Împreuna ne propunem să identificăm oportunitațile de care afacerea dumneavoastră are nevoie și să vă sprijinim pe durata întregului proces de digitalizare - de la scrierea proiectelor, accesarea fondurilor și până la implementarea soluțiilor și proceselor IT.

Soluții și servicii oferite de Top Tech

Echipamente IT de business

Software

Soluțiii comunicare și afișare digitală

Soluții printing de business

Soluții infrastructură

Cybersecurity

Networking

Servicii – verificare eligibilitate, migrare și instalare soluții în Cloud, servicii de Solution Assessment

Finanțare proiecte digitalizare – prin Banca Transilvania si BCR

 

Soluții și servicii oferite de FDC – Fabrica de Consultanță

Stabilirea eligibilității și a punctajului, scrierea proiectului și întocmirea dosarului de finanțare, depunerea proiectului, întocmirea documentației în perioada de implementare și monitorizare, consultanță specializată pe toată perioada implementării proiectului.