1. Home
  2. /
  3. Despre Noi
  4. /
  5. Cine Suntem

Cine Suntem

Cine este TopTech?

TOP TECH este cel mai important integrator regional de soluții IT din România, parte din Bittnet Group, pilonul de Infrastructură Digitală.

Prin activitatea desfășurată în cei peste 30 de ani de experiență și prin competențele acumulate, certificate și recompensate cu peste 50 de premii de excelență, atât la nivel național cât și internațional, dar și prin pregătirea întregii echipe, TOP TECH a devenit unul din cei mai importanți furnizori pentru companiile care doresc să opteze pentru îmbunătățirea proceselor IT și digitalizarea afacerii.

Avem parteneriate solide cu cei mai importanți producători din domeniul IT, ceea ce ne permite să oferim soluții tehnologice la cele mai înalte standarde, cu suport direct de la producători și asistență tehnică garantată.

Suntem una dintre cele mai importante companii care activează în domeniul integrării soluțiilor IT în centrul și vestul României, cu prezență în Deva, Sibiu, Timișoara, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Mediaș, Brasov, Sf. Gheorghe și București.

Suntem specializați în proiectarea, implementarea și gestionarea integrată a infrastructurii IT, oferind soluții personalizate adaptate nevoilor specifice ale clienților

Soluții IT Integrate: infrastructură IT, soluții de rețea, sisteme de securitate integrate, servicii de imprimare gestionate (MPS), soluții de afișaj public, avertizare și sonorizare interactivă, soluții și infrastructură pentru videoconferințe, digitalizare și soluții moderne la locul de muncă, soluții cloud, auto ID și coduri de bare, componente hardware, echipamente profesionale pentru producție, software, audit IT, echipamente intretinere, servicii IT personalizate, soluții educaționale.

Stabilitate. Cu o experiență de 30 de ani pe piață, TOP TECH se remarcă prin stabilitatea sa, având o echipă constantă și loială. Această stabilitate a contribuit la consolidarea poziției companiei în Transilvania, iar clienții pot conta pe o prezență durabilă și încredere pe termen lung.

Flexibilitate. TOP TECH este un integrator cunoscut pentru agilitatea sa. Cu un timp de răspuns scurt, TOP TECH este pregătită să facă față oricărei provocări și să ofere soluții eficiente în timp util, adaptându-se la schimbările pieței și cerințelor clienților.

Expertiză tehnică. TOP TECH se mândrește cu o echipă bine pregătită, cu experiență și cunoștințe tehnice solide. Echipa sa de specialiști are expertiza necesară pentru a rezolva problemele tehnice complexe ale clienților și pentru a oferi soluții personalizate, asigurând astfel calitatea și performanța înalte a serviciilor furnizate.

Acoperire teritorială

Cu reprezentanțe în Deva, Sibiu, Mediaș, Timișoara, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Brașov, Sfântu Gheorghe și București, TOP TECH își consolidează poziția în întreaga regiune pentru a oferi clienților săi cele mai avansate soluții IT.

Prezența noastră fizică în aceste orașe de referință în dezvoltarea economică, nu reprezintă doar o dovadă a angajamentului nostru față de clienți, ci și o strategie gândită pentru a oferi suport prompt și soluții eficiente.

Fă primul pas spre o afacere mai eficientă.
Află cum!

TOP TECH acționează ca partener cheie, oferind atât soluții IT de calitate, cât și consultanță strategică pentru a asigura reușita deplină a proiectelor, de la concept până la implementare. Rolul nostru consultativ nu se oprește aici, ci se extinde și către suportul continuu, managementul eficient și optimizarea pe termen lung.

TOP TECH este cel mai important integrator regional de soluții IT din România, parte din Bittnet Group, pilonul de Infrastructură Digitală.

Switch to:
TOP TECH

Bulevardul 22 Decembrie 228, Deva 330161

PROGRAM DE LUCRU
Luni – Vineri: 9.00 – 18.00