1. Home
 2. /
 3. Servicii
 4. /
 5. Mentenanță și Suport

Mentenanță și Suport

TOP TECH este unul din leaderii în furnizarea de soluții de mentenanță IT, oferind o gamă diversificată de servicii care acoperă întreaga infrastructură IT a companiei dumneavoastră. De la mentenanța echipamentelor de printare la administrarea și actualizarea continuă a infrastructurii IT, și până la implementarea și monitorizarea serviciilor de securitate, ne angajăm să asigurăm funcționarea optimă și siguranța datelor critice ale afacerii dumneavoastră. Cu o echipă experimentată de tehnicieni specializați, vă oferim soluții personalizate și suport de înaltă calitate pentru a vă permite să vă concentrați pe creșterea și succesul afacerii dumneavoastră.

 • Monitorizare Proactivă: Monitorizăm și gestionăm sistemele IT pentru a preveni din timp eventualele situații critice.
 • Suport Tehnic: Oferim suport tehnic pentru a vă asigura că afacerea dvs. rulează mereu fără probleme.
 • Actualizări de Securitate: Implementăm și gestionăm actualizările de securitate pentru a proteja datele și informațiile sensibile.
 • Administrare a Parcului de Imprimante: Gestionăm întregul dvs. parc de imprimante, asigurându-ne că funcționează în mod optim și eficient.
 • Servicii de Reparare și Întreținere: Asigurăm reparații rapide și întreținere regulată pentru a minimiza opririle și timpul de inactivitate.
 • Proiectare și Implementare: Dezvoltăm și implementăm soluții personalizate pentru infrastructura IT, adaptate nevoilor dvs. specifice.
 • Virtualizare și Stocare: Optimizăm resursele IT prin virtualizare și soluții de stocare eficiente.
 • Securitatea Rețelei și Datele: Asigurăm protecția rețelei și a datelor împotriva amenințărilor cibernetice în creștere.
 • Analiză de Vulnerabilitate: Identificăm și evaluăm potențialele vulnerabilități ale infrastructurii și propunem soluții pentru a le remedia.
 • Gestiunea Identității și Accesului: Implementăm soluții pentru gestionarea securizată a accesului la date și resurse.
 • Monitorizare și Răspuns la Incidente: Monitorizăm activitățile suspecte și răspundem rapid la incidente pentru a minimiza impactul asupra afacerii dvs.

Investește în stabilitatea afacerii tale cu serviciile noastre de mentenanță IT. Află mai multe acum!

Fă primul pas spre o afacere mai eficientă.
Află cum!

TOP TECH acționează ca partener cheie, oferind atât soluții IT de calitate, cât și consultanță strategică pentru a asigura reușita deplină a proiectelor, de la concept până la implementare. Rolul nostru consultativ nu se oprește aici, ci se extinde și către suportul continuu, managementul eficient și optimizarea pe termen lung.

TOP TECH este cel mai important integrator regional de soluții IT din România, parte din Bittnet Group, pilonul de Infrastructură Digitală.

Switch to:
TOP TECH

Bulevardul 22 Decembrie 228, Deva 330161

PROGRAM DE LUCRU
Luni – Vineri: 9.00 – 18.00